Thursday, October 30, 2008

Eat, drink and be scary

As you might have noticed, it is Halloween.
Inglased on kõik pöördes, sest neile meeldivad igasugused teemapeod. Ma vist rääkisin juba sellest ja seetõttu sellel pikemalt ei peatu. Eile oli colleges Halloweeni pidu. Ma ei tea miks nad seda reedel ei teinud, aga siis on vist Halloween vol 2. Enne seda oli formal ka, aga ma ei saanud pileteid, sest ma jäin u sisselogimisega 5 minutit hiljaks ja need olid juba välja müüdud. pfff. Aga see oleks maksnud ka mingi 15 naela, mistõttu on hea, et ma ei läinud. Formalid on korra nädalas toimuvad pidulikud kolmekäigulised õhtusöögid. King'sis toimuvad need kolmapäeviti. Aga tegelikult on see võimalus õpilastel koos fellowitega (ma ei tea kas ma seletasid, kes nad on. anyway, põhimõtteliselt nagu professorid. ma ei viitsi erinevusi seletada)purju juua ja mängida mingeid Cambridge drinking game'isid. No kõige tavalisem on pennying, aga see on mujal vist ka , aga see on siiski cambridge oma. ei vaidle. kõik on Cambridge'st alguse saanud. Ma ei viitsi ise selle põhimõtet seletada ja copy'n mingi asja, mis mailis oli.

Here are the pennying rules (as practiced at King's)...
1. If someone drops a penny in your drink you must down the glass in one (to stop the queen on the penny from drowning!) UNLESS you are holding your glass at the time.
2. If you drop a penny in a glass which already has a penny in it, then this is a 'double penny' and you must down a glass of wine instead.
3. If your glass is empty when a penny is dropped in it, you must fill it and then down the wine.
4. If your soup/dessert (usually chocolate mousse!) is pennied BEFORE you have your spoon in it you have to place your hands behind your back and eat it with no cutlery/hands

Ühesõnaga inglased on juba sajandeid tegelenud igasuguste lolluste väljamõtlemisega, kuidas muidu oleks sündinud kriket või net-ball või Etoni wall game. See on neil veres.

Nii...mis veel. Eile peale seda formalit oli lihtsalt baaris pidu ja formal hallis esines mingi jazz band, aga ma tõesti jälestan jazz-muusikat.

Rachael, mina ja Maya

Possibly üks koledamaid pilte, mida ma eales olen näinud. Nick. õpib ka geograafiat.


Joe ( kolmas ja viimane geograaaf), mina ja Jo.

Match made in hell. Hitler dressed up as Chaplin ja Devil dressed up as Dracula
Juan ja Maya.

Muidu olen ma vahepeal põhiliselt õppinud. Surprise. Aga siin vähemalt ei tundu see imelik, kui ütled kellelegi, et 'eile õhtul käisin ma raamatukogus. uuh see raamat oli ikka metsik ( ok seda nüüd päris nii ei ütle, aga whatever). Ma sain voodisse alles kell 4.'

Vahepeal on mul veel olnud kaks supervisionit. Üks oli ok, teine oli veits ebameeldiv, sest see supervisor on veits ebameeldiv, aga ma ei taha temast väga rääkida. See Historical Geography on mu lemmik paper ja seetõttu kahju, et see supervisor on selline pfff. Anyway, ta probleem oli selles, et tema arvates on põhjendatud ja arukad arvamused ainult inglastel ja keegi teine ei saa mitte millestki midagi aru, sest kõik ülejäänud on kuskilt koopast pärit. Ainuke hea asi ta supervisioni juures oli see, et tal oli seal kass ja ma igatsen natuke oma kasse. Seetõttu sain ma tema peal oma kassipaitamisvajadusi välja elada. Aga for some reason hakkas see kass (ta nimi oli Mister Pibbles ..vist)keset meie supervisionit oksendama.

Nii... mis veel. aa. Laupäeval käisin ma kiirabis, sest Maya kukkus raamatukoguredelilt alla ja väänas jala välja. Need ürgaegsed puust redelid on ohtlikud ja kõik raamatud, mida tegelikult õpilastel vaja on, on paigutatud kuskile 4 m kõrgusele. Ja saja raamatu taha. Midagi põnevat kiirabis ei juhtunud. Aaa. Ma sain röntgeni ajal seal kuskil ruumis olla kus see image is being projected ja nüüd ma tean Maya varbaluude täpset asendit. Very nice. Tundub, et siin nad väga sellest kiiritusest ei hooli. Oh well.

Ok. That's all.

1 comment:

Unknown said...

Tartu Peemoti ball oli ootamatult kostümeeritud. Me tegime kõigest meigi, ma arvasin, et seda on palju, aga inimesed olid nagu sul seal Inglandis. Ma olen siiamaani vähesest alkoholist, mida ma tarbisin, pisut švepsis.

ajee!