Friday, October 10, 2008

Cambridge on kole väsitav...

Mul ei ole üldse olnud aega midagi kirjutada, sest nüüd algas kool. UGH. Professorid on siin veits hullumeelsed - no nt üks andis esimeseks trimestriks lugeda 27 raamatut, aga mul eri professoreid u 9 ja need esseed. Mu aju andis sekundiga alla ning ma pole absoluutselt võimeline midagi jälgima. Esimesed esseeteemad on "Critical evaluation of the claims that have been made for Europe as some kind of uniquely developed region - the *European Miracle*" ja "To what extent do we live in a ‘borderless world’ (in the light of the current economic crisis) ?". Ja siis on antud veel mitu füüsilise geograafiateemat, aga nende puhul ma ei saa isegi küsimusest aru. Need teemad, mida ma siin mainisin, ei tundu iseenesest rasked, aga nad eeldavad, et ma loeksin läbi miljon raamatut.

Tegelikult on tore, et siin peab pingutama ja tegema asju, mida ma kunagi ei viitsiks vabatahtlikult teha, aga see on ikkagi väga kurnav.Aga college raamatukogu on vähemalt äge ja sinna võib öösel ka minna. Kuigi need eelajaloolised redelid, millega peab ronima kuskile lae alla on veits hirmutavad. Nad kõiguvad ja teevad selliseid häälitsusi, et nad kohe kukuvad kokku.

OK, aitab koolist. Eile õhtul...amm ...mis toimus eile. Aa, ma käisin Market hostelis pizzat söömas ja vaatasime mingit filmi. Market hostel on üks King'si majutuskohti, sest kõik ei ole nii lucky'd, et saaksid Keynesi hoones elada ;) Market on erakordselt õudne ja täielik labürint. Igas koridoris läheb kõikidesse suundadesse u 6 treppi ja siis nende vahel jumala suvaliselt mingi kraanikauss (?) jne Kes iganes selle projekteeris oli vaimuhaige. Aga noh ma käisin seal eile Mayal külas. Tal on isegi suht äge tuba, sest tal on üüratu rõdu. Rohkem midagi põnevat ma vist eile ei teinudki. Ma otsustasin lõpuks natuke magada ka, sest seni pole väga aega olnud.

Mina ja Rachael Maya rõdul



Maya off-guard


Üleeile oli pub crawl. Ma kohtasin eestlast ja ta käib mu kolledžis. Ajuvaba. Aga meeldivalt. Ta nimi on Halliki ja ta elas u miljon aastat Budapestis, aga ta räägib Eesti keelt vabalt. Hästi imelik oli eesti keelt rääkida, sest ma olin hämmastavalt kiiresti harjunud juba inglise keelt rääkima. Arvatavasti kui teist korda tuled inglise keskkonda, siis läheb harjumine kiiremini or smth. Nii pub crawl... Me jõudsime lõpuks ainult kahte pubisse, sest esimeses otsustas Kate, kes on natuke hull ja teise aasta geograaf, korraldada mingi drinking game'i : ring of fire. Ja see lõppes natuke halvasti ja siis me läksime mingisse kohutavasse teise pubisse ja see oli jube, sest see oli täis mingeid alakaid.


James vol 1 ja Halliki


James vol 2, mina, keegi suvakas ja Barnaby

Vahepeal oli Freshers' fair ka ja seal sai tasuta nänni ja süüa. Aa, ja eile käisime puntimas ka. See on see paat, millega siin sõidetakse ;)


Lähme puntima & King's college kabel

OK, aga nüüd õppima.

PS Palju õnne Aglele, kellel on täna sünnipäev;)

2 comments:

agle said...

aitäh, aitäh, aitäh:)

justglitterlust said...

palun, palun;)
sorry, et enne nii ära läksin, aga ma olen mingi terve päeva veetnud raamatukogus ja see on masendav