Wednesday, November 5, 2008

Obamaddiction


Täna on olnud erakordselt meeldiv päev and it is only 1335.

Terve öö oli college baaris ja ülikooli Unionis presidendivalimiste ülekanne, obviously, nii et ma pole eriti magada saanud. Unioni maja oli hästi kihvt, aga seal oli liiga palju inimesi ja keegi King'sist ei viitsinud seal väga istuda. Kõik on siin sellest nii obsessed ja käituvad nagu need oleksid olnud nende valimised. Üks ameeriklane, kes õpib filosoofiat, ütles, et talle meenutati umbes iga päev, et ta peab valima minema. Anyway... kui tulemused teatavaks tehti oli see vöga psycho, et kõik hakkasid umbes nutma, see oli väga awkward moment. Noh, mulle ka meeldib Obama and all that, aga see on natuke overreacting.

Ja see ei lõppenud öösel. Ma esimesse loengusse ei jõudnud, sest ma magasin, aga teist andis meile üks ameeriklanna, kellega meil oli esimene loeng ja , oh boy, kui awkward see veel oli, sest ta otsustas keset seda nutma hakata. What's the case with Obama ja nutmisega?! "I'm so happy that it is hurting me, I can finally see light at the end of the tunnel" jne. AWKWAAARD aga ta oli nii õnnelik, et tegi loengu superlühikese ja siis oli meil palju aega.

Aa, mul oli supervision ka ja mu supervisor loved my essay ja vihkas teiste omasid. Peeeerfect. Ma tean, et nii pole ilus öelda, aga siin jagatakse First-e meeldivuse järgi ( pannakse pingeritta) nii et mulle sobib, kui ma neile rohkem meeldin (L). muahahahah.

OK. Great success.

3 comments:

agle said...

mammi oli ka eile nii viril, ma arvan, et see oli ka obama pärast. samas pearule jõudis see alles täna kohale, (ei tea, kas ta uudiseid eile ei vaadanud) aga see-eest ta väljendas oma arvamust kaua ja valjult...
p. ootab su kaarti juba!

justglitterlust said...

Ma just panin kaardi posti täna.
Loodetavasti see jõuab kohale ka. Neil on siin UK-s väga väike valik kaarte 3-aastastele poistele. Kõik olid mingid printsessikaardid, aga ma ei taha Pearule identiteedikriisi põhjustada.

Anonymous said...

mis ma leidsin: http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

igatahes huvitav.