Friday, June 5, 2009

woop!

Maikuus:
human contact -> overrated
sunshine -> overrated
oxygen -> overrated
sleeping -> overrated
aga nüüd on suvi ja tore.
mmmsuvi.
lõpuks on eksamid läbi ja nüüd on pingelangus ja jube imelik. ma tegelen pingsalt uute probleemide väljamõtlemisega. kuigi mul said eksamid läbi alles teisipäev, on mul tunne nagu see oleks olnud sada aastat tagasi. kolmapäeva ma lihtsalt molutasin, eile käisin londonis ja täna olin hästi kultuurne ja käisin Fitzwilliami muuseumis kunsti vaatamas.
Londonis oli tore, sest seal on poed aga muidu mul oli eile mingi major šokk. Ma ei ole kunagi viitsinud väga süveneda elusse Londonis ja ma alati sattun a) kus poed on b) kus turistikad asjad on. Ma käisin seekord bussiga Londonis ja siis see sõitis hästi kahtlastest rajoonidest läbi. Ma olen enne ka ghettosid näinud, aga ma olen kuidagi alati mõelnud, et London on superäge, aga nüüd nagu hakkab kohale jõudma, et majority seal elab väga halbades oludes ja isegi seal on kallis. Ja siis ma mõtlesin sellele, et hästi palju eestlasi läheb Londonisse ja ma sügavalt kahtlen, et nad kõik on piisavalt rikkad, et elada kuskil eesti mõistes normaalsetes oludes. oh well. ma ei tea kas ma ise oleksin nõus nii. Aga Cambridges on väga mõnus, sest peaaegu terve linn on nagu muinasjutust. Keegi seletas mulle kunagi, et enamik tahab jääda igavesti ülikooli, et ei peaks ära minema a la Londoni. Oh well. aitab Londoni kallal vingumisest.
Aaa..see asi ka Londoni kohta. Mõtled, et seal on mingi 10 miljonit inimest ja seal ikka ei jookse tuttavatega kokku ja siis näen Siimu . whatever. Väga pettunud Londonis. Ma arvan, et lähen järgmine nädal veel sinna ja ootan paremat elamust.
nii mis veel. Fitzwilliamis oli päris äge, sest neil on meeletu kollektsioon Degas'i, Monet, Renoir'i, Pisarro't, Picasso't, Van Dyck'i, Rubens'it, Michelangelot jne. Nice. Ma vaatasin, et suur osa kuulus King's College'le . woop. ma võtan seda kui et nad kuuluvad mulle. Kuigi mulle majandustegelased ei meeldi (aa btw Londonis ma vaatasin Citys ka neid kontorirotte.. nende elu tundus erakordselt masendav samuti, nii et raha ei aita vist ka). Aga tore, et Keynes King'sis käis, sest seetõttu on meil kõik asjad. mm mm mm. Kahjuks oli terve muuseum mingeid nõmedaid lapsi täis, kes jooksid ja karjusid ja kommenteerisid Monet "Ma oskan ka paremini joonistada". Jube nõme. Kas nad kuskil internaatkoolis ei peaks olema?
ammmm. oeh ma ei tea. ma kirjutan seda blogisissekannet juba mingi 30 minutit (vahedega) ja kohutavalt raske on midagi loogilist kirja panna. Ma ajan selle eksamite süüks, sest ma pidin kirjutama 15 eesti lõpukirjandi pikkust kirjandit 5 päeva jooksul, igaühe jaoks üks tund. Kohutav. Loodetavasti olukord paraneb. Mul on veel kaks nädalat siin ja siis tulen Eesti. beware. ciaociaociao